Start je online community

Wil jij ook graag een bruisende community waar je jouw expert status kunt laten zien en waar je dagelijks klanten uit kunt halen? Dan wordt het tijd dat je je meer gaat specialiseren in de wereld van online community’s!

Mensen willen tegenwoordig alleen maar werken met mensen en zoeken die verbinding en herkenning. Tijd voor jou als ondernemer om daarop in te spelen. Je kunt er voor kiezen om mij in te huren zodat ik je helemaal ontzorg op het gebied van Community Management maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen. Als het je het zelf wilt doen dan raad ik je aan om goed aan de slag te gaan met een duidelijke strategie zodat je ook zeker weet dat je community een succes wordt. 

Maar waar begin je dan?

Wil je eerst graag zelf de ins en outs weten over de wereld van community dan kun je dus 2 dingen doen. Je kunt gaan zwemmen en zien waar je beland of je kunt gelijk een goede start maken en er vanaf het begin een succes van je online community maken. Ik zou voor het tweede kiezen….jij?

Deze mooie start kan je maken bij niemand minder dan Maartje Blijleven. De queen van communities. Met haar 20 jaar ervaring weet ze precies waar jij op moet letten als ondernemer met een beginnende ( of slapende ) community.  In haar Online Community Academy leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle community te starten en groter te maken. En het gave is, ze heeft nu een actie lopen waarbij je een supergave korting krijgt!

Ik zou zeggen…kijk eens bij haar opleiding en beslis je op den duur dat je het toch uit handen wilt geven dan ga ik graag een gesprek met je aan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *