Reviews

5/5
Ik kan Arbaya van harte aanbevelen als Commercieel Community Manager. Een online community is onmisbaar wanneer je je echt wilt verbinden met jouw ideale klant om jouw impact en omzet te laten groeien. Als ondernemer heb je genoeg op je bord en net als ieder ander slechts 24 uur in een dag. Het community management heb ik dan ook uitbesteed aan Arbaya. Ze is zeer gedreven, kan concepten en ideeen goed vertalen naar content en stelt de juiste vragen waardoor jij, jouw community en jouw bereik groeien. In 2 maanden tijd is mijn community enorm gegroeid, is er veel interactie met de leden en ontvang ik wekelijks aanvragen voor Zielsinzichtgesprekken voor de opleiding die ik aanbied. Arbaya ontzorgt je en maakt het online ondernemen nog leuker én gemakkelijker.
irene
Irene van den Oever
Sirius Mysterieschool
5/5
Heel veel mooie content heeft Arbaya voor me gemaakt. Ze werkt echt heel snel en komt met geweldige ideeën. Als je opzoek bent naar een canva en social media topper dan ben je bij haar aan het goede adres. Wauw, wat een topper is het! Echt super blij met alles wat ze voor Little Sparkelz heeft gedaan.
20
Anja van Loon
Little Sparkelz
Ik heb hele goede ervaringen met Arbaya. Ze is zeer professioneel, leergierig, responsive en ook nog een leuke persoonlijkheid!
Arnold.1
Arnold Klamer
Hypotheekadviseur
5/5
Je komt niet vaak iemand tegen die zo snel inspringt in een totaal nieuwe werkomgeving! 5 Maanden heeft Arbaya onze collega vervangen op de backoffice van Inter-Psy. Zij houdt haar hoofd koel in hectiek. Legt verbanden, denkt mee, is zelfstandig en vooral snel. Elke werkgever die weinig inwerktijd heeft en waar iemand snel moet inpassen mag zich gelukkig prijzen met Arbaya.
judith
Judith Siepel
INTER-PSY
5/5
Bij het mede door mij begeleiden van een aantal interactieve sessies heb ik Arbaya in haar rol als onder andere “procesregistrateur” mogen meemaken. Zij was als geen ander in staat om de opbrengsten van de sessies vast te leggen, uit te werken en terug te koppelen. Zowel in de voorbereiding, uitvoering en verwerking staat Arbaya synoniem voor ontzorgen. Kernachtig samengevat: -Zorgvuldig -Prettig om mee samen te werken -In staat om zeer snel te acteren in nieuwe omgeving -Goed kunnen weergeven van de opbrengsten uit een bijeenkomst -Betrouwbaar, op haar kun je rekenen
Gustaaf Stevens
Advies in uitvoering
5/5
In mijn rol als accountmanager bij Abiant Uitzendgroep heb ik nauw samengewerkt met Arbaya. In haar functie als commercieel medewerker binnendienst was Arbaya verantwoordelijk voor de werving en bemiddeling van personeel voor opdrachtgevers van Abiant Uitzendgroep. Dit deed zij in een nauwe samenwerking met mij als accountmanager. In een zeer kort tijdsbestek wist zij snel mijn vertrouwen te winnen om zelfstandig de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de medewerker bij elkaar te brengen. Dat ze verder beschikte over een proactieve en benaderbare houding, oplossingsgericht dacht en gemakkelijk kon schakelen droeg enorm bij aan een succesvolle en fijne samenwerking
hero
Hero Kram
Spoor 2
5/5
Het is altijd fijn om met Arbaya te werken. Ze brengt orde en structuur in de administratie(ve processen) en gaat daarbij geen uitdaging uit de weg. Complexiteit, chaos, veel uitzoekwerk, onbekendheid met de inhoud, ze zet haar tanden erin en brengt structuur en systeem aan zodat ook administratief alles soepeltjes gaat lopen. Zo maakt ze het werk voor anderen zoveel gemakkelijker en plezieriger!
Eileen
Eileen van ligten
Interim Manager
Motiverend en vriendelijk, dat is wat er in mij opkomt als ik aan onze samenwerking terug denk. Arbaya heeft in de hectische periode tijdens Covid-19 het medisch secretariaat van het Coronacentrum enorm goed geholpen! Als lid van het team is ze een spin in het web.
bianca
Bianca Rijnders-Rooks
Zorg coördinator
5/5
Als specialist ouderengeneeskunde in het Covid-huis in Heerenveen werk ik graag samen met Arbaya. Ze ondersteunt ons team bij het opvragen van gegevens, verzorgt de administratie en staat families en andere betrokkenen telefonisch te woord. De manier waarop ze dit doet is vriendelijk, deskundig en respectvol, ze is een aanwinst voor ons team!
Lianne
Lianne Willemstein
Specialist Ouderengeneeskunde